Η φωτογράφηση βάπτισης είναι πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική. Οι μικροί μας πρωταγωνιστές είναι πάντα απρόβλεπτοι και γεμάτοι ενέργεια. Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω και θέλουμε το κάθε κλικ να είναι άρτιο. Ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για το αναπάντεχο: τα παιδιά δεν μπαίνουν σε πόζες και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να ακολουθούμε τις αντιδράσεις τους.

Η φωτογραφική μας ομάδα διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε βαπτίσεις αλλά και επαγγελματικές φωτογραφίσεις με παιδιά. Αυτή η εμπειρία μας δίνει τη γνώση να αναπαράγουμε όμορφες στιγμές με κέφι και ζωντάνια, για να είναι ευτυχισμένοι οι μικροί μας φίλοι.

Αυτή η μέρα ανήκει ολοκληρωτικά στους μικρούς μας πρωταγωνιστές. Δε χρειάζονται πολλά για να συμβεί αυτό. Ειδικά σε μία τέτοια μέρα, όπως είναι η βάπτιση, μπορούμε να συμβάλουμε στην καλύτερη διάθεση των μικρών μας φίλων. Με τη φωτογραφική μας κάμερα καλύπτουμε φωτογραφικά τη βάπτιση του παιδιού σας, με τον πιο διακριτικό, συνεπή και συναισθηματικό τρόπο.

Είναι η μέρα του και πρέπει να “κλέψει” την παράσταση! Μέσα από τις αντιδράσεις του προσπαθούμε να αφηγηθούμε τι έγινε εκείνη την ημέρα. Η κάλυψη γίνεται πάντα με διακριτικότητα, παρατηρώντας στο παρασκήνιο όσα συμβαίνουν, με την ενεργή και διακριτική μας συμμετοχή.

Η διαδικασία της φωτογράφησης δεν αφορά μόνο την ώρα του μυστηρίου. Βρισκόμαστε διακριτικά στο πλάι σας πριν από το μυστήριο αλλά και μετά την τελετή. Είμαστε πρόθυμοι να σας ακολουθήσουμε στο χώρο της δεξίωσης και να φωτογραφίσουμε, σε διαφορετικούς χώρους, τα παιδιά σε στιγμές χαράς, και εσάς σε αυθόρμητες φωτογραφίες μαζί με το μικρό σας πρωταγωνιστή.

Μέσα από το υλικό που θα παραλάβετε από εμάς, θα ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια σας η περιπέτεια αυτής της ξεχωριστής ημέρας, με τρόπο αυθόρμητο, ειλικρινή και απαλλαγμένο από περιττά στοιχεία και στημένες πόζες. Στο επίκεντρο έχουμε πάντα τους μικρούς μας φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που στάθηκαν μάρτυρες της τέλεσης του μυστηρίου της βάπτισης.

Έντονα χρώματα, ζωντανές φωτογραφίες, γεμάτες με κέφι και χαρά, δίνουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αναμνήσεις που θα παραμείνουν ζωντανές στο πέρασμα των χρόνων!