Κάθε γάμος για εμάς είναι μοναδικός. Προσφέρουμε ένα νέο και ιδιαίτερο στυλ, το οποίο ξεχωρίζει, ξεφεύγοντας από τις στημένες, κλασικές φωτογραφίες γάμων και δίνουμε βαρύτητα στο ύφος και το στιλ κάθε ζευγαριού.

Με σεβασμό, δημιουργούμε εικόνες που θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά του γαμπρού και της νύφης. Η χαρά και η αγάπη είναι πάντα πρωταγωνιστές στο πλάνο του φακού μας.

Μέσα από τα πλάνα μας, οι πρωταγωνιστές έχουν την ευκαιρία να αναβιώνουν για χρόνια την πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής τους. Η προετοιμασία είναι μέρος της χαράς και της συγκίνησης. Είμαστε κοντά σας από νωρίς, για να αποτυπώσουμε κάθε μοναδική στιγμή και, με διακριτικότητα, γινόμαστε μέρος της χαρμόσυνης διαδικασίας. Συγκινητικές στιγμές με φίλους και συγγενείς, όπως και κάθε συναίσθημα, αποτυπώνονται μαζί με όλα τα έθιμα του γάμου. Κάθε πρωταγωνιστής αφήνει τη μοναχική ζωή και περνά στο “μαζί”..

Ένα “μαζί” που όλοι θέλουν να θυμούνται για πάντα. Έτσι, το φωτογραφικό άλμπουμ θα είναι αυτό που θα αφηγείται για πάντα τη δική σας ιστορία γάμου, με ξεκάθαρο στόχο, ώστε κάθε φωτογραφία να μπορεί να σας μεταφέρει στο κλίμα εκείνης της μοναδικής ημέρας.